01-01-2016
Dringende oproep aan hen die willen lesgeven in Krav Maga Hybrid System. Eind februari start weer een opleiding van 10 weken.

06-11-2015
Eenvoudig en snel leren boksen als zelfverdediging.
Dat kun je leren bij DKMF Fight Concepts in Almere en Amsterdam.
Vrijdag 6 november 2015 om 18:30 uuur starten we met bokslessen voor vrouwen in Almere. Geen gewone bokstraining maar boksen voor zelfverdediging.
Let wel: LADIES ONLY! MELD JE AAN!!

01-07-2015
Wegens de recente uitbreidingen, Amsterdam en Apeldoorn, is er een tekort aan kundige, betrouwbare instructeurs. Eind van dit jaar gaan de instructeurscursussen weer van start. Wie wil zich laten opleiden om 1 van de vestigingen zelfstandig te leiden of om te fungeren als standby instructeur.

02-12-2014
DKMF Fight Concepts zoekt Krav Maga liefhebbers die belangstelling hebben om deel te nemen aan een demonstratie team.

18-02-2014
Oproep aan alle jongeren in 't Gooi: vanaf vandaag starten de Combat Krav Maga RBS trainingen bij Dojo Burning Heart. Elke woensdag 18:30 uur.

03-11-2013
Leveltest Combat Krav Maga RBS
03 november 2013, 11:00 - 16:00 uur
Hoewel het doen van een leveltest geen absolute verplichting is, wordt het wel zeer wenselijk geacht zich daaraan te onderwerpen.
Per jaar zijn er2 centrale leveltrainingen voorafgaand aan de leveltesten die ongeveer een maand daarna plaatsvinden. Tijdens de centrale leveltraining wordt in een tijdsbestek van ca. 2 uur het hele curriculum van je level doorlopen. Na afloop weet je exact of je klaar bent voor de eindtest of wat jouw eventuele zwakke punten nog zijn. Je hebt dan nog ongeveer een maand om daar aan te werken onder leiding van je eigen instructeur alvorens het examen af te leggen.

Bij een centrale leveltraining komen alle deelnemeers uit alle vestigingen bij elkaar. Alle levels worden op niveau bij elkaar gevoegd; dat betekent dat je een williekeurige partner krijgt toegewezen. Er wordt geen rekening gehouden met gewicht, leeftijd of geslacht M/V.
Er zijn 3 basic levels en 5 advanced levels te behalen; na het succesvol afleggen van eindtest krijg je een certificaat uitgereikt.
Er is geen uiterlijk vertoon van het level dat men bezit in de vorm van gekleurde banden, patches, stickers, emblemen o.d..

Wanneer heb je toegang tot de leveltraining en de daaropvolgende test?
In principe iedereen die tenminste 3 maanden traint in een van de vestigingen. Je dient je voornemen om aan de leveltraining en -test deel te nemen wel kenbaar te maken aan je eigen instructeur. Hij geeft je dan advies of een en ander haalbaar voor je is of niet. Dat advies is overigens bindend.

Kosten deelname.
Kosten bedragen € 45,= voor beide dagen incl. certificaat.

13-08-2013
Binnenkort wil DKMF Fight Concepts een zelfverdedigingstraining uitsluitend voor vrouwen aanbieden. Had je altijd al iets aan je veiligheid willen doen maar zie je het niet zitten tussen allemaal mannen te trainen? Meld je dan nu aan! Lokatie is Muziekwijk Almere. Dag en tijd hangt nog even af van het aantal aanmeldingen.
Bekijk hier de video.

27-07-2013
In de trainingslokatie van TheAlphaPack in Apeldoorn, Heuvellaan 1, geeft Koos Cuijpers, founder Combat Krav Maga RBS en eigenaar van Dutch Krav Maga Federation, een open training. De training is open voor iedereen van elk niveau.

01-07-2013
Start Zomer-Actie: kom kennismaken met COMBAT KRAV MAGA RBS, PANGAMOT EN ESKRIMA WKFS KNIFE FIGHTING. Gedurende de maanden juli, augustus en september geldt er een korting op alle nieuwe abbo's en bijbehorende modules van 20%.
Deze zomer-actie geldt ook voor de al reeds bestaande leden: wil je je abbo uitbreiden met een extra sport dan geldt de korting over je hele abonnement, dus ook over de al bestaande module.
Je zit nergens aan vast wanneer je een abonnement afsluit: er worden geen uitschrijftermijnen gehanteerd.

20-05-2013
Kennismakings training op 2de Pinksterdag. Dé kans om gratis kennis te maken met Pangamot, WKFS Knife Fighting en Combat Krav Maga RBS. Zaal open om 18:45 uur. We starten om 19:00 uur.

01-04-2013
Kom naar de gratis vrije training op 2de Paasdag. Dé kans om kennis te maken met Pangamot, WKFS Knife Fighting en Combat Krav Maga RBS. Zaal open om 18:45 uur. We starten om 19:00 uur.

02-02-2013
De start van de nieuwe Apprentice Instructors Course vindt plaats begin april aanstaande. Definitieve datum volgt nog.

16-01-2013
Behalve de succesvolle systemen Combat Krav Maga RBS en WKFS Knife Fighting is Pangamot een goede vervolmaking van het aanbod. Klik hier en hier om een indruk te krijgen van wat Pangamot inhoudt.
Heb je belangstelling om dit systeem te beoefenen stuur dan een mail voor meer informatie of om je aan te melden. De trainingen beginnen op maandag 4 maart 2013.

01-01-2013
Per direct zoekt DKMF enthousiaste, betrouwbare mensen die hun eigen afdeling Combat Krav Maga RBS in hun regio
willen opzetten. Belangstelling? Neem contact op!

Voor opleidingsmogelijkheden klik je hier.


 

GoBack HOME

 

Proeflessen Almere en Amsterdam
Boek hier

 

Snel Contact?
06 - 53 192 418

 

VOORDEEL AKTIES

Last update 12-Jan-2018 20:02
Home Spelregels/Algem. Voorwaarden Visie Seminar Bedrijven Link Vacature Media
••• BINNENKORT start er een dagtraining Krav Maga Hybrid in Almere-Muziekwijk. Speciaal voor iedereen die in de avonduren verhinderd is ••• AKTIE 2018!! Krav Maga Hybrid trainen? Dat kan ook in Almere-Muziekwijk>> Inschrijven vóór 1 februari 2018: geen inschrijfgeld!! > Nog niet overtuigd van het beste zelfverdedigingssysteem? Boek dan 2 proeflessen HIER ••• NIEUW: Street Defense Jeugd 14 - 17 jaar elke donderdag om 19:00 uur. Schrijf je hier in en pak je voordeel! Hier staat de info ••• Proeflessen. Een proefles bij DKMF Fight Concepts betekent 2x meetrainen voor € 15,=. Boek Hier •••• Personal-training door DKMF Fight Concepts, click HIER voor info ••• Vechtsport-training one-on-one? Klik hier voor info•••
Krav Maga Hybrid Knife Fighting Street Boxing Conditie Training Personal Training Current Events Shop Instructeur Lokaties Contact
txt logo